Koolielu

Catering


Tallinna Kopli Ametikooli söökla on avatud  E-R  11:30  - 12:30

  • 11:40 - 12:00 - 1. ja 2. kursus
  • 12:00 - 12:30  - 3. kursus ja täiskasvanud

MENÜÜ 6.05-10.05.2024 Euroopa nädal

Päev

Menüü

Toiteväärtused

ESMASPÄEV

Ungari lihapada ehk pörkölt ( sealiha, paprika, porrulauk, küüslauk, tomat, õuna mahl, või, sool, pipar, romariin, jahvatatud paprika )

TAIMETOIT: Paprikapada(  paprika, porrulauk, küüslauk, tomat, õuna mahl, või, sool, pipar, romariin, jahvatatud paprika )

Kartul, aurutatud/Riis, aurutatud/ 

Tomatisalat ( tomat, sibul, veiniäädikas, õli, pipar )

Hapukurgiviilud

Leib/sepik/galetid

Koolipiim

Õunamahl (100% mahlakonsetraadist)

Koolipuuvili

UNGARI

KCAL-720,3

Süsivesikud-103,3

Rasvad-22,7

Valgud-24,4

TEISIPÄEV

Hollandi hernesupp( rohelised herned, suitsuribi, varsseller, porgand, kartul, sibul, porrulauk, juurseller, suitsuvorst, pipar)

TAIMETOIT: Hollandi hernesupp lihata

Vlaflip -Hollandi magustoit vaniljekreemi, puuviljakastme ja jogurtiga (piim, suhkur, maisitärklis, muna, vaniljesuhkur, vaarikad, maasikad, sidrunimahl, kreeka jogurt)

Leib/sepik/galetid

Keefir (PRIA)

Sidruni-mündivesi

Koolipuuvili

HOLLAND

KCAL-685,4

Süsivesikud-99,5

Rasvad-24,25

Valgud-24,53

KOLMAPÄEV

Hispaania riis chorizo ja kanaga( kanakintsuliha, paprika, chorizo, sibul, küüslauk, tšilli, paella-riis, petersell, sidrun, sool, pipar, suitsupaprika)

TAIMETOIT: Paella-riis köögiviljadega( paprika, porgand, sibul, küüslauk, tšilli, petersell, baklazaan, sidrun, sool, pipar, suitsupaprika )

Roheline salat sibula ja tomatiga ( jääsalat, punane sibul, kirsstomat) )

Porgandi-pirnisalat päevalilleseemnetega ( porgand, pirn, päevalilleseemned )

Juurviljad aurutatud, Tatar, aurutatud

Leib/sepik/galetid

Koolipiim

Mahlajook

Koolipuuvili

HISPAANIA

 

 

KCAL-739,4

Süsivesikud-94,8

Rasvad-23,83

Valgud-25,87

NELJAPÄEV(EUROOPA PÄEV)

Värskekapsa supp( sealiha, värskekapsas, porgand, kartul, sool, pipar)

TAIMETOIT: Kapsasupp ( värskekapsas, kartul, porgand, sool, pipar )

Kamavaht marjadega

( keefir, kama, suhkur, marjad )

Leib/sepik/galetid

Piim(PRIA)

Maitsevesi sidruniga

EESTI

 

 

KCAL-676

Süsivesikud-96,75

Rasvad-21,4

Valgud-25,9

REEDE

Kreemine  kanapasta ( kana, pasta, sibul, küüslauk, parmesan, rõõsk koor, sool, pipar, päikesekuivatatud tomat )

TAIMETOIT: Kreemine juustupasta ( pasta, sibul, küüslauk, päikesekuivatatud tomat, ananass, parmesan, rõõsk koor, sool, pipar )

Värskesalat ( rooma salat, ruccola, seedermänniseemned )

Leib/sepik/galetid

Koolipiim

Mahlajook

Koolipuuvili

ITAALIA

 

KCAL- 705,8

Süsivesikud-100,3

Rasvad-24,23

Valgud-25,9

 

 

Rasvaselt kirjutatud tooted sisaldavad allergeene, täpsem info juhatajalt (P.Dussmann Eesti OÜ) nr: 56978108 

MENÜÜ 6.05-10.05.2024 Euroopa nädal

 

 

Rasvaselt kirjutatud tooted sisaldavad allergeene, täpsem info juhatajalt (P.Dussmann Eesti OÜ) nr: 56978108 

Päev

Menüü

Toiteväärtused

ESMASPÄEV

Ungari lihapada ehk pörkölt ( sealiha, paprika, porrulauk, küüslauk, tomat, õuna mahl, või, sool, pipar, romariin, jahvatatud paprika )

TAIMETOIT: Paprikapada(  paprika, porrulauk, küüslauk, tomat, õuna mahl, või, sool, pipar, romariin, jahvatatud paprika )

Kartul, aurutatud/Riis, aurutatud/ 

Tomatisalat ( tomat, sibul, veiniäädikas, õli, pipar )

Hapukurgiviilud

Leib/sepik/galetid

Koolipiim

Õunamahl (100% mahlakonsetraadist)

Koolipuuvili

UNGARI

KCAL-720,3

Süsivesikud-103,3

Rasvad-22,7

Valgud-24,4

TEISIPÄEV

Hollandi hernesupp( rohelised herned, suitsuribi, varsseller, porgand, kartul, sibul, porrulauk, juurseller, suitsuvorst, pipar)

TAIMETOIT: Hollandi hernesupp lihata

Vlaflip -Hollandi magustoit vaniljekreemi, puuviljakastme ja jogurtiga (piim, suhkur, maisitärklis, muna, vaniljesuhkur, vaarikad, maasikad, sidrunimahl, kreeka jogurt)

Leib/sepik/galetid

Keefir (PRIA)

Sidruni-mündivesi

Koolipuuvili

HOLLAND

KCAL-685,4

Süsivesikud-99,5

Rasvad-24,25

Valgud-24,53

KOLMAPÄEV

Hispaania riis chorizo ja kanaga( kanakintsuliha, paprika, chorizo, sibul, küüslauk, tšilli, paella-riis, petersell, sidrun, sool, pipar, suitsupaprika)

TAIMETOIT: Paella-riis köögiviljadega( paprika, porgand, sibul, küüslauk, tšilli, petersell, baklazaan, sidrun, sool, pipar, suitsupaprika )

Roheline salat sibula ja tomatiga ( jääsalat, punane sibul, kirsstomat) )

Porgandi-pirnisalat päevalilleseemnetega ( porgand, pirn, päevalilleseemned )

Juurviljad aurutatud, Tatar, aurutatud

Leib/sepik/galetid

Koolipiim

Mahlajook

Koolipuuvili

HISPAANIA

 

 

KCAL-739,4

Süsivesikud-94,8

Rasvad-23,83

Valgud-25,87

NELJAPÄEV(EUROOPA PÄEV)

Värskekapsa supp( sealiha, värskekapsas, porgand, kartul, sool, pipar)

TAIMETOIT: Kapsasupp ( värskekapsas, kartul, porgand, sool, pipar )

Kamavaht marjadega

( keefir, kama, suhkur, marjad )

Leib/sepik/galetid

Piim(PRIA)

Maitsevesi sidruniga

EESTI

 

 

KCAL-676

Süsivesikud-96,75

Rasvad-21,4

Valgud-25,9

REEDE

Kreemine  kanapasta ( kana, pasta, sibul, küüslauk, parmesan, rõõsk koor, sool, pipar, päikesekuivatatud tomat )

TAIMETOIT: Kreemine juustupasta ( pasta, sibul, küüslauk, päikesekuivatatud tomat, ananass, parmesan, rõõsk koor, sool, pipar )

Värskesalat ( rooma salat, ruccola, seedermänniseemned )

Leib/sepik/galetid

Koolipiim

Mahlajook

Koolipuuvili

ITAALIA

 

KCAL- 705,8

Süsivesikud-100,3

Rasvad-24,23

Valgud-25,9