Est Eng Rus
Üldinfo Vastuvõtt Täiendõpe
Õppijale
HEV-õppijale Töökohapõhine õpe Õpetajale Kontakt Töötaja portaal
Toitlustamine Prindi leht

Söökla on avatud 11:40 kuni 12:25

MENÜÜ  9.-13.03.2020    

                       
E:  Tomatine hakklihapada paprikaga
    Leib/sepik/galetid
    Salat : porgandisalat, hiinakapsasalat, peedisalat
    Lisand: kartul, riis, makaronid, ahjuköögivili  

T: Rassolnik kalaga  (gluteen)
    Mannavaht piimaga
    Leib/sepik/galetid
    Vitamiinipaus: pirn    

K: Guljašš (gluteen)
    Leib/sepik/galetid
    Salat: hapukapsas, kaalikasalat mahlaga, värske kurk
    Lisand: kartul, tatar, riis, aurutatud köögivili    

N: Köögiviljasupp sealihaga
     Kissell kohupiimaga
    Leib/sepik/galetid
    Vitamiinipaus: õun                     

R: Pikkpoiss kanalihast
     Külm kaste
    Leiva/ saia valik/ galetid
    Salat: porgandisalat, punasekapsasalat, tomat
    Lisand: ahjukartul, tatar, riis, köögiviljad 

 

   ...